oxygenclub
oxygenclub
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
netmixteam
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Aktuális Hírek
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Mi az őssejt?
Mi az őssejt? : Mi az őssejt??? Az őssejtszaporító STEM X - az aranytartalék!

Mi az őssejt??? Az őssejtszaporító STEM X - az aranytartalék!

 

Az Őssejtszaporító étrendkiegészítő a terveink szerint hamarosan megrendelhető lesz a NetmixclubTeam online rendszerben.

Őssejt szaporító (STEM X)

- Elősegíti a csontvelőben lévő őssejtek termelését
- Az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását
- Erősíti az immunrendszer sejtregenerációs funkcióit

Hatóanyagai: poliszacharidok, triterpének, aminosavak, fucose, klorofill, organikus nanoszilicium, likopin

A termék fontos állomás a biológiai terápiában, mert - az őssejt megtöbbszöröződését segítő (táp)anyag bevitele, szelíd módszerrel (elsősorban étrend-kiegészítővel) - segíthet a szervezet önvédelmi képességének erősítésében, a betegség utáni felépülésben.

....a folytatásban részletesen bemutatjuk a terméket. Magyar találmány!Mi az őssejt?

Az őssejt olyan sejt, amely bármilyen más funkciójú sejtté képes átalakulni.

Más néven “mindenre képes” sejteknek is nevezzük őket.
A fogantatás után az embrió még ilyen “mindenre képes” sejtekből áll. A fejlődés tizenötödik napjától ezek a sejtek differenciálódnak, kialakulnak belőlük az ideg-, izom-, csont- és bőrsejtek. Marad azonban kis számban pár, át nem alakult “mindenre képes” sejt.Kétféle őssejtet ismerünk:
1. Az embrionális őssejtet, amit a köldökzsinórvérből tudnak elkülöníteni
2. A felnőtt őssejt, amit a csontvelőből tudnak elkülöníteni. Ez utóbbit nehezebb izolálni.

Az őssejt kilép a csontvelőből és bekerül a véráramba. Egy speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez. Amikor a “célterületre” érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül és a szerv sejtjeivé válik.
Ha egy szerv nem működik optimálisan, vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt, és küldi az őssejteket.
Ezeknek oda kell jutniuk a megfelelő szervhez, ha lehet a legkevesebb károsodást elszenvedve, felismerni azt, és a szövet sejtjeivé válni. Ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megőrizve egészségesen működni.

Az őssejt felhasználásával
- nem csak szerveket, hanem egyéb szöveteket, sőt csontot is képesek megújítani
- a porckorongot alkotó gélszerű anyag is előállítható
- tíz éve hasnyálmirigyet is tudnak növeszteni vele.
- visszanyerhető, illetve javítható a látás
- sikeres máj, szívizom, és leukémia kezelések
- kezelhető a cukorbetegség

Kinek nem ajánlott a termék fogyasztása?

 

A legújabb kutatások alapján a terméket bárki fogyaszthatja, kivétel leukémia (azonban csontvelőátültetés után fogyasztható), és olyan daganatos betegségek esetében, ahol már áttét képződött. Azok, akik vesetranszplantáció előtt állnak, szintén nem javasolt a készítmény szedése (viszont vesetranszplantáció után szedhető)! Gyermekek és terhes nők esetében, mivel az ő szervezetükben lényegesen nagyobb mennyiségben vannak jelen az őssejtek, nem szükséges, hacsak nincs olyan egészségi probléma, ami ezt indokolná.

Kb. 35-40 éves kortól viszont mindenki részére ajánlható! Idősebb korban különösen ajánlott!

 

Milyen esetekben különösen ajánlott a fogyasztása?

- infarktus után, szívizom elhalás;

- szívbetegségek esetében;

- izomsorvadás;

- agyi, idegi problémák esetében;

- agyvérzés után;

- agyvérzés utáni féloldali bénulás esetén;

- káros környezeti hatások kivédésére;

- látás és szem problémák;

- immunrendszeri betegségeknél;

- autoimmun betegségeknél;

- ízületi betegégeknél;

- porckopások;

- csontritkulás;

- Parkinson-kor;

- Altzheimer-kor;

- vese betegségek;

- májbetegségek;

- cukorbetegség

 

Van-e káros mellékhatása a készítménynek? 

Mivel kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, ezért semmilyen káros mellékhatása nincs! 

A legtöbb élő sejtünk előre meghatározott feladatokra „szakosodott” sejt. Például szívsejtek alkotják a szívet, vesesejtek a vesét stb. Ezzel szemben az őssejtek úgynevezett anyasejtek, mert belőlük fejlődik ki az emberi test összes sejtje. Az őssejtek a mai biológiai kutatások forradalmian új és egyik legígéretesebb területét jelentik

A kutatók az őssejtek újabb és újabb felhasználási lehetőségeit fedezik fel. Az őssejteknek ugyanis az az egyedülálló tulajdonságuk, hogy képesek különböző funkciójú sejtekké átalakulni, és a szervekbe beépülve képesek új, egészséges növekedésre serkenteni a szöveteket alkotó, „szakosodott” sejteket.

Az őssejtek minden szövetünkben állandóan jelen vannak, és felelősek azért, hogy a szervezet kismértékű károsodásait helyreállítsák. Elegendő számban állnak rendelkezésre ahhoz, hogy például egy vágott seb begyógyuljon, de nem elegendő a számuk ahhoz, hogy szívizom-infarktus után a károsodott szívizomsejtek funkcióját átvegyék. Az őssejtek képesek az osztódásra és arra, hogy a csontvelőt, a vért, az immunrendszert és más szöveteket alkotó fő komponensekké alakuljanak.

Új felfedezés - A világon elsőként egri és pécsi kutatóink készítettek olyan, természetes anyagokból álló kivonatot, amely 50%-75% százalékkal növeli a szervezet saját őssejttermelését.
A “mindenhatónak” is nevezett sejtek képesek regenerálni a beteg vagy az idő múlásával romló szerveket.

őssejtszaporító és őssejtvédő kapszula igazi áttörést jelent az étrend-kiegészítők területén. Az őssejtnövelő összetevőit ugyanis már évezredek óta alkalmazzák, élelmiszer-, illetve természetes medicinákként. A Magyar kutatók viszont, a világon először vizsgálták meg, hogy ezen alkotóelemek hogyan hatnak az őssejtekre!

Őssejt szaporító (STEM X)

- Elősegíti a csontvelőben lévő őssejtek termelését
- Az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását
- Erősíti az immunrendszer sejtregenerációs funkcióit
Hatóanyagai: poliszacharidok, triterpének, aminosavak, fucose, klorofill, organikus nanoszilicium, likopin

A termék fontos állomás a biológiai terápiában, mert - az őssejt megtöbbszöröződését segítő (táp)anyag bevitele, szelíd módszerrel (elsősorban étrend-kiegészítővel) - segíthet a szervezet önvédelmi képességének erősítésében, a betegség utáni felépülésben.

StemDetox™ – szofisztikált detoxifikáció
 

StemDetoxA detoxifikálás le tudja lassítani a sejtek öregedési folyamatát, és le tudja csökkenteni a betegségek előfordulását. A StemDetox annyira egyedülálló és útmutató a detoxifikáló termékek között, hogy egy új kategóriát hoz létre azzal, hogy hatékony, természetes összetevők lecsökkentik a test bakteriális, vírusos, gombás, és parazitás terheltséget. Mindemellett a StemDetox a szívműködést és a vérkeringést is erősíti, valamint testsúly csökkentő hátasa is van.

A StemDetox támogatja a test mind a hét detoxifikáló csatornáját: a májat, a tüdőt, a vastagbelet, a veséket, a bőrt, valamint a vér és nyirokkeringést hogy a sejt szintjén történő detoxifikáció a lehető legjobban megvalósuljon. A máj komplex két detoxifikáció fázisát is segítik a StemDetox különböző összetevői.

A rendkívül toxikus higany és ólom nehéz fémek megbénítják a fehérvérsejtekben azt az enzimet (myeloperoxidase), amely annak a sósavnak a termelődéséért felel, ami a Candida Gombák elleni legfontosabb védekezéshez szükséges1. Így jobban érthetővé válik, hogy miért olyan nehéz a gombás fertőzésektől megszabadulni anélkül, hogy a toxikus nehéz fémektől meg ne szabadulnánk.
A StemDetox nemcsak hogy segíti a toxikus nehézfémek kiürülését a szervezetből, hanem a lehető legerősebb természetes összetevőket is tartalmazza, melyeknek erős gomba ellenes hatásuk van (foghagyma, caprylic acid, grapefruit mag kivonat, vad oregano olaj, serrapaptase enzim).
A legtöbben azért igyekeznek megszabadulni a toxikus nehézfémektől, hogy elkerüljek a by-pass műtétet, vagy azért hogy szív és vérkeringési problémáik csökkenjenek. Ugyanakkor egy svájci kutatás bebizonyította, hogy a toxikus nehézfémektől megszabadult személyek 90%-al kevesebben haltak meg rákos megbetegedésben, mint a kontroll csoportban tartozok (18 év alatt)2.

StemDetox az első olyan detoxifikáló termék amely ‘szisztémás’ enzimet is tartalmaz (serrapeptaset). Szisztémás (proteolytic) enzimek képesek hatékonyabbá tenni a detoxifikációt, lecsökkenteni a gyulladásokat, képesek feloldani a hegszövetet a test bármely részén, képesek feloldani a vérelzáródásokat, javítani a visszér megbetegedéseken, képesek megvédeni a fibrosis ellen és javítani a fibriozus mellbetegségeket,. Tudják modulálni az immunrendszert, lecsökkenteni a fájdalmat a gyulladásos szövetekben, megtámadni a vírusokat, vagy akar a 1-es típusú cukorbetegség sorsát is tudják befolyasolni3. Az enzimek megnövelik a különböző összetevők hatékonyságát is s igy a StemDetoxét is. A detoxifikacionál ritkán jelentkező mellékhatásokat is sikeresen lecsökkentik a szisztémás enzimek (a Herxheimer reakciót).

Amikor a test képtelen detokifikalni a toxinokat, gyakran tárolja azt a zsírsejtekben. Ez a jelenség akkor is szembetűnik, amikor hirtelen fogyás következik be. Ilyenkor a rossz közérzet, a rövid idő alatt a zsírszövetből felszabaduló toxinok megjelenésére vezethető vissza. A StemDetox az első (és egyedüli) olyan detoxifikáló készítmény, amely egyben a zsírsejtekből is eltávolítja a toxinokat.

Az is újdonság a StemDetoxban, hogy nemcsak a szív és vérkeringést segíti, hanem specifikusan a kapillárisos keringést (mikrocirkulácio) is támogatja. A felfokozott kapillárisos keringés megnöveli a detoxifikáció hatékonyságát.

Speciális összetevők védik az agyat a neurotoxinokkal szemben, amikor a toxinok, előszór a vérkeringésbe, kerülnek, majd kiürülnek a testből. Ez is egy fontos újdonsága a StemDetoxnak.

A mitokondriumok a sejt energia ellátásáért felelnek. Mivel a detoxifikáció extra energiát igényel, ezért olyan összetevők is találhatók a StemDetoxban ami, a mitokondriumokat támogatja (CoQ10).

A StemDetox kissé megemeli az őssejtek számát a vérben, bár messze nem annyira mint egy specifikus termék amely kimondottan az őssejtek számát emeli meg. Megemelt őssejt szám hatékonyabbá teszi a detoxifikaciot. A StemDetox egyik hosszútavú hatása, hogy a detoxifikált csontvelő több őssejtet képes produkálni.

A detoxifikáció hatékonyabb akkor, ha a betegségeket okozó baktériumok, vírusok, gombák és paraziták nem terhelik a szervezetet. A paraziták még extra toxint is tárolhatnak, ezért az eltávolításuk csökkenti az egész test toxikus terheltségét.

Mostanra már széles körben ismert, hogy a gyomorfekélyt egy baktérium okozza (Helicobacter pylori).
De az kevésbé ismert hogy egy baktérium, a Chlamydia pneumonie szívbetegséget tud okozni. Ugyanezt a baktériumot megtalálták kutatók a szívinfarktusban is4.
Továbbá Chlamydia baktérium volt 19-bol 17 Alzheimer kóros betegben5.
Bebizonyosodott az is, hogy a hepatitis B és C májrákot okoz, valamint a herpesz vírus 8 - Kaposi szarkomát tud előidezni6.
Egy fertőző kórokozóra utal a Sclerosis Multiplex esetében, hogy új területeken mintegy hullámszerűen terjed egy gócpontból7.  
Újabban a gyógyíthatatlannak tartott Chron’s megbetegedést is kapcsolatba hozták egy gombával (Saccharomyces cerevisiae)8.
A Cukorbetegség (2-es típusú) jól reagál erős gombaellenes protokollra, aminek része kell, hogy legyen a toxikus nehézfémek kiürülése a szervezetből, a cukormentes diéta (a Gombák főleg cukron élnek), valamint  a csökkentett vagy búzamentes diéta (a búzában levő rendkívül toxikus alfatoxin bekerül a kenyérbe is), és a gombaellenes táplálékkiegszitők9.

A történelem során több ember halt meg kórokozok által okozott betegségekben, mint bármi másban.
Az Új Kórokozok Teóriája (New Germ Theory) szerint továbbra is a kórokozok játsszák a legnagyobb szerepet
a halálozásban világszerte a szívbetegségtől kedve az Alzheimer kóron, a herpeszen, a cukorbetegségen át a Sclerozis Multiplexig. Ez igaznak tűnik függetlenül, attól hogy az orvostársadalom mennyire tájékozott ezekről az új tudományos eredményekrol10. StemDetox az első olyan gyógyhatású természetes készítmény amelyik figyelembe veszi a kórokozók szerepét a betegségekben.  

Használati útmutatás: Egy doboz StemDetox 240 kapszulát tartalmaz (két StemDetox kb. két hónapig tart ki, mivel az alkalmazása során eleinte kevesebbet kell szedni).
Fogyasszon az első hét során napi 3x1 kapszulát, majd a második héten napi 3x2 kapszulát, végül a harmadik hét (és a további hetek) során napi 3x3 kapszulát. Javasoljuk, hogy legálabb két hónapig szedje a StemDetoxot, és még egy extra hónapig minden tíz évenként 50 éves kor felett (két hónapig 50 eves korig, három hónapig 60 éves korig, stb.), mert általában a kor előrehaladtával több toxikus anyag halmozódik fel a szervezetben. Hosszú tavú szinten tartásra napi 3x1 egy kapszula fogyasztása javasolt.
Lehetőleg hideg helyen, esetleg a jégszekrényben előnyös tartani a StemDetoxot.  Fogyasztása legalább fél órával étkezés előtt, vagy egy órával étkezés után javasolt.

A detoxifikació ritkán (és az elején) jelentkező mellékhátasai (Herxheimer reakció) közé tartozik az influenza jellegű tünetek, fejfájás, fáradtság. Ha véletlenül ezek a tünetek jelentkeznek, akkor csökkenteni kell a bevett kapszulák számát és gyakoriságát. Akár egy-két napos szünetet is javasolt tartani, majd lassan egy alacsonyabb dózissal újra elkezdeni és idővel, annyival többet szedni, hogy a mellékhatásokat sikerüljön elkerülni. Extra víz, valamint activ szén (Carbo Activatus) és szisztémás enzimek mind csökkentik a ritkán jelentkező kellemetlen mellékhatásokat.

Nem javasolt a StemDetox fogyasztása terhes nőknek, hemofiliás betegeknek és azoknak, akik bevérzésre hajlamosak.

Javasoljuk, hogy a detoxifikálás után a keringő őssejtek számát érdemes megemelni egy természetes gyógyhatású készítménnyel.


Te is meg tudod változtatni az életedet!

Ajánlatos a Detoxifikálás során a szokásosnál több tiszta vizet inni.
Több (bio) gyümölcsöt és (bio) zöldséget érdemes enni, lehetőleg nyersen. Ne felejtsük el a napi multivitaminokat, ásványi kiegészítőket, omega-3 olajat és a probiotikumokat (vagy bio-yoghurtot).
A Laktobacillus baktériumok különösen fontosak az egészséges bélműködéshez.
A vércukor szintjét lehetőleg alacsonyan kell tartani csökkentett cukor és csökkentett búzakészítmények (kenyér) fogyasztásával.

Próbáljon meg kevesebbet enni, mint amennyit kíván mivel a kalória-korlátozott diéta az egyik legjobb módja annak, hogy az öregedés folyamatát lelassítsuk.
Próbálja elkerülni a vörös húsok és a trans-olajok/zsírok fogyasztását (a vaj egészségesebb, mint a margarin). Tartsa meg az egészséges testsúlyát. Ne feledkezzünk meg az alapokról sem, a napi 7-8 óra alvásról és a napi testmozgásról (még egy vacsora utáni séta is nagyon jó hatású lehet).

Előnyös, ha a méregtelenítés az életünk minden részére kiterjed, hiszen a testünk, gondolataink és lelkünk elválaszthatatlanul hatnak egymásra.
Kevesebb TV nézés és az erőszakos filmek elkerülése hozzájárulhat az életünk méregtelenítéséhez.
Próbáljon másokon segíteni, akik nem annyira szerencsések, mint ön.
Egy új hobby elkezdése is része lehet a méregtelenítésnek.
Próbáljon meg jobban és melyebben szeretni és bocsásson meg azoknak, akik megbántották11. A napi meditálás és imádkozás gyógyítóan hat. Legyen hálás mindazért, amije van.
Érdemes sok időt tölteni a természetben – a méregtelenítés részeként is.


A StemDetox összetevői

Benfotiamine;  Magnesium Caprylate;   Calcium Caprylate;  Zinc Caprylate;  N-Acetyl-L-Cysteine;  Gyermeklancfu gyökér;  Curcumin;   Folic Acid;  Vitamin B6;  Vitamin B12;  Rhodiola Rosea;  Zold Tea Kivonat; Raspberry Ketone;  Grape Seed Extract;  Acetyl-L-Carnitine;  R-Alpha Lipoic Acid;  Brown Seaweed Extract; Ginkgo Biloba Extract;  Hawthorn Extract;  Serrapeptase;  Milk Thistle Seed Extract;  Ubiquinol Co Q 10 ; Magnesium Malate;  Magnesium Glycinate;  Selenium (L-selenomethionine);  Zinc;  Ginger;  Pau D’Arco Extract; Holy Basil;  Oregano Extract;  Black Walnut Hulls Extract;  Garlic Extract;  Peppermint Leaf Extract;  Parsley Leaf Extract; Rosemary Leaf Extract


References


(1) Shaw, Dr. William. Biological Treatments for Autism and PDD. Chapter 8. The Great Plains Laboratory, 2002.
(2) Walter Blumer, M.D. and Elmer Cranton, M.D., Ninety Percent Reduction in Cancer Mortality After EDTA Chelation, Journal of Advancement in Medicine, Vol.2, Num.1/2, Spring/Summer 1989
(3) Woche, Medizinische. Systemic Enzyme Therapy. Baden Baden, Germany, Oct. 27-Nov. 4, 1990.
(4) Campbell, LA. Kuo, CC. Chlamydia Pneumoniae and Atherosclerosis. Semin Respir Infect. 2003 Mar;18(1):48-54.
(5) Balin BJ et all., Chlamydophila pneumoniae and the etiology of late-onset Alzheimer's disease. J Alzheimers Dis. 2008 May;13(4):371-80.
(6) Schwartz RA, Micali G, Nasca MR, Scuderi L., Kaposi sarcoma: a continuing conundrum. J Am Acad Dermatol. 2008 Aug;59(2):179-206; quiz 207-8.
(7) Vázquez MC et all, Incidence and prevalence of amyotrophic lateral sclerosis in Uruguay: a population-based study. Neuroepidemiology. 2008;30(2):105-11. Epub 2008 Mar 11.
(8) McKensie H et al. Antigenic heterogeneity of strains of Saccharomyces cerevisiae and Candida albicans recognized by serum antibodies from patients with Crohn’s disease. FEMS Microbio. Immunol 89:219-224, 1992
(9) Kaufman, AK., Infectious Diabetes, Mediatrition, 2003
(10) A New Germ Theory, by Judith Hooper, The Atlantic Monthly, Feb 1999.
(11) Dr Gyorgy Irmey, MD; Unexplained sudden healings were experienced  by more than 30% of late-stage cancer patients when they offered and received forgiveness at a private cancer clinic in Heidelberg, Germany.(personal communication with Dr. Janossy)Dr. Jánossy Tamás fejlesztette ki a StemDetoxot is , a biostemworld egyik tulajdonosa.
=================
--
http://www.me2everyone.com/55250  

http://www.nmcteamonline.com/tilda1  

 
Kattints a linkjeinkre!
 
Ennyi látogatónk volt!
Indulás: 2007-10-27
 
Szavazás
Szívesen kattintasz az ajánlott linkekre?
Igen, ha felkeltette az érdeklődésem

Igen
Nem, mert nincs időm
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Társalgó (chat)
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kedvenc zenéink
 

RELIGIO-PORTAL * NE FÉLJ, CSAK HIGYJ!    *****    FARKASMETAL-Lakatos munka-Haidekker kapu-haidekker kerítés-FARKASMETAL-Lakatos munka-Hullámrács-FARKASMETAL-Lakatosmunka    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Emberek, vérfarkasok, alakváltók, boszorkányok, démonok, bukott angyalok - Titkok, szerelmek, hatalmi játszmák.    *****    ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - RPG FÓRUM :)    *****    "Az írás a maradék örömök egyike." - Írni szeretõ emberek közössége, akik együtt alkotnak egy fiktív világban. - ROSE    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady