oxygenclub
oxygenclub
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
netmixteam
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Aktuális Hírek
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Stabilizált Oxigén cseppek
Stabilizált Oxigén cseppek : A zsebben hordható egészségforrás!

A zsebben hordható egészségforrás!

  2007.10.28. 20:51

 

 

Az otthoni használatra is alkalmas oxigénpótlókat az Egyesült Államokban fejlesztették ki.

A Netmixclub Team online rendszerében a regisztráció teljesen ingyenes! A tag maga dönti el, hogy alkalmanként vagy havonta folyamatosan rendeli meg az egészsége megőrzéséhez szükséges terméket. A termékek listája a weboldalon a baloldali fülben található.

A molekuláris oxigéncseppek ezen a rendszeren keresztül közvetlenül a gyártótól kerülnek a végfogyasztóhoz. A rendszer működését és szabályzatát az adatlap kitöltése előtt lehet végigolvasni. Érdemes, mert sok előnyt tartogat mindenkinek! Regizéshez KLIKK IDE!

Tovább olvas.... miért is fontos a szervezetünknek a folyamatosan felszívódó molekuláris oxigén???


O2 Basic Essential Time Release

 

Oxigén

A szervezetünk legfontosabb alapeleme

A vérnek 70 billió emberi sejtet kell ellátnia oxigénnel.

 

 

Az emberi test az évei számának növekedésével mind kevesebb oxigént vesz fel.A harmincas éveinktől kezdődően - az öregedési folyamat megindulásával – a sejtszintű oxigénellátás egyre romlik az emberi szervezetben.

 

 

Az oxigénhiány lassítja a  vér  keringési sebességét, csökkenti a sejtszintű anyagcsere-teljesítményt.  A vérünk 70 billió emberi sejtet lát el oxigénnel. Az oxigénhiányos állapot kialakulásának a hátterében igen ritkán áll a környezeti levegő alacsony oxigéntartalma

 

A természetes folyamatot súlyosbító tényezők:  a  stressz, a mozgásszegény életmód, a túlhajszoltság  mellett a nikotin, az alkohol, a gyógyszerek és a környezetünkből bekerülő méreganyagok által okozott károsodások. Ezek mind-mind közrejátszanak abban, hogy a sejtek oxigénellátása egyre romlik.

 

Az köztudott, hogy az agynak minden percnyi működéséhez a teljes oxigénbevitel 1/3-ára van szüksége. Azaz a test rendelkezésére álló összes oxigén harmadára!

 

Az már kevésbé köztudott, hogy  az  izomsejtek mindössze 30 percig, a porc - és  csontsejtek sem sokkal tovább képesek kitartani oxigén hiányában anélkül,  hogy nagyobb károsodást szenvednének.

 

 

A sejtek oxigénhiányos állapotának tünetei közé tartoznak a következők: általános testi gyengeség, korai öregedés, aggodalom, depresszió, stressz, szédülés, ingerlékenység, fáradtság, emlékezetkiesés, irracionális viselkedés, krónikus rosszindulat, gyomorégés, rossz emésztés, csökkent ellenálló-képesség, megfázás és influenza, hörgő problémák, daganatok és lerakódások, különféle bakteriális, gombás, vírusos, valamint az élősködők okozta fertőzések és még sok más.

 

Az otthoni használatra alkalmas oxigénpótlókat az Egyesült Államokban fejlesztették ki. Előnyük, hogy kis helyen elférnek, folyadékba csepegtetve könnyen és egyszerűen alkalmazhatók. Molekuláris állapotban állnak rendelkezésre és tisztán negatív töltésű stabil oxigén molekulákat tartalmaznak. Folyamatos oxigénszint növelést biztosítanak.

 

Az amerikai Liberty Health Net terméke, az O2 Basic Essential, a stabilizált, folyamatos felszívódású, folyékony oxigén molekula cseppek. Az O2 Basic Essentialt arra tervezték, hogy időzítve kerüljön be a véráramba. 4-6 órás időközönként  olyan tiszta oxigénteret  biztosítson a szervezetben, amelyben a káros elemek nem tudnak élni és szaporodni. Elősegíti a sejtek oxidációs tevékenységét és elpusztít minden káros mikroorganizmust. Emeli az energiaszintet, a betegségekből meggyorsítja a felépülést. Nagyban elősegíti a tápanyagok felszívódását az élelemből és a táplálék-kiegészítőkből. Megerősíti az immunrendszert.

 

 Mindenkinek, aki sejtszinten is elegendő mennyiségű oxigént juttat a szervezetébe, örökérvényűen megváltozik az életminősége.

 

 

Javasolt felhasználás:   10 cseppet kevés ivóvízbe csepegtetünk (felosztható napi 3 adagra is). Az elfogyasztás előtt legalább két órán át tárolni, hogy a víz feldúsuljon az oxigén molekulákkal. Érdemes a folyadékot kis ideig a szájban tartani, hogy a nyálkahártyán keresztül is felszívódhasson az oxigén egy része.

 

Figyelem: A készítmény koncentrátum, csak higított állapotban használható külsőleg is!

 

 

TÉNY: bármilyen megbetegedés egyik alapvető oka az oxigénhiány a sejtek szintjén.

A szervezet, amelynek sejt szinten nem biztosítjuk az elégséges oxigént: nem  működik jól, megbetegszik.

 

 

Erőkifejtésnél, teljesítménynövelésnél még több oxigént igényel szervezetünk (20 csepp/nap) pld. sportolás, nehéz fizikai munka, különféle betegségekből felgyógyulás. Rákos megbetegedés megelőzése vagy a rákos megbetegedés orvosi terápiájának a támogatása céljára az adag emelhető!

 

Miben segít az oxigén?

-          a sejtek felújításában

-          a méregtelenítésben

-          a betegségekből való gyorsabb felépülésben

-          a gyógyszerek hatásfokának növelésében

-          a légzési panaszok csökkentésében

-          a tápanyagok beépülésében a szervezetbe

-          a fájdalomcsillapításban

-         sebek, égési sérülések gyors, hegmentes gyógyulásában

-         a ráncok kisimításában, az egészséges bőrfelület          helyreállításában

-          a folytonos fáradtságérzet leküzdésében

-          a jó és pihentető alvás feltételeinek kialakításában

-         a szervezet öngyógyító képességének helyreállításában

-         a cukorbetegség, magas vérnyomás és a túlsúly karbantartásában

 

Kevesen tudják, hogy a túlsúly nem más, mint a szervezet normális reakciója! Mégpedig és mindenekelőtt két alapvető egyensúlyi tényezőt kell helyreállítani a szervezetben:

 

  1. az egészséges sav-lúg egyensúlyt   (pH kapszula - orvosi konzultáció szükséges) 
  2. a sejtek egészséges oxigénszintjét (O2 Basic Essential)

 

A gyártó üzletpolitikája szerint a termékeket kizárólag a végfogyasztók rendelhetik meg saját fogyasztásra az interneten. Az egyénenkénti megrendelés + szállítási ktsg., + bankktsg., stb. nagyon magasak lennének, így az online rendszer sokkal előnyösebb!

 

Az amerikai székhelyű üzleti klub partnerünk tette lehetővé, hogy a NetmixTeam tagjai csoportos megrendelés keretében minden hónapban hozzájuthassanak az általuk elfogyasztani kívánt LHN termékekhez az alábbi szabályok maradéktalan betartásával:

 

  1. minden hónapban csak a saját fogyasztást szolgáló terméket rendelik meg, max. 4 db termék
  2. a klubtagok kizárólag a team tevékenységét reklámozzák és nem a termékeket!
  3. a klub tagjai kizárólag a team taglétszámának a növelésében vállalnak szerepet.

 
Kattints a linkjeinkre!
 
Ennyi látogatónk volt!
Indulás: 2007-10-27
 
Szavazás
Szívesen kattintasz az ajánlott linkekre?
Igen, ha felkeltette az érdeklődésem

Igen
Nem, mert nincs időm
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Társalgó (chat)
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kedvenc zenéink
 

RELIGIO-PORTAL * NE FÉLJ, CSAK HIGYJ!    *****    FARKASMETAL-Lakatos munka-Haidekker kapu-haidekker kerítés-FARKASMETAL-Lakatos munka-Hullámrács-FARKASMETAL-Lakatosmunka    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Emberek, vérfarkasok, alakváltók, boszorkányok, démonok, bukott angyalok - Titkok, szerelmek, hatalmi játszmák.    *****    ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - RPG FÓRUM :)    *****    "Az írás a maradék örömök egyike." - Írni szeretõ emberek közössége, akik együtt alkotnak egy fiktív világban. - ROSE    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady